Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Stații de încărcare pentru mașini electrice de la timișorenii Lektri.co

06
May
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

Lektri.co este producător și furnizor de soluții de încărcare pentru mașinile electrice pentru piața europeană, care în prezent comercializează 8 modele de încărcătoare pentru clienți. Compania consideră că viitorul nu poate fi decât electric, aceștia oferind soluții ușor de implementat tuturor celor interesați de construirea unui viitor mai verde.

În 2019 Lektri.co a devenit prima reprezentantă a României în Open Charge Alliance – o alianță globală a industriei de mașini electrice, formată din furnizori de hardware, software, cât și operatori de rețele de încărcare. Astfel, toate stațiile Lektri.co sunt conforme cu standardul OCPP 1.6, comunică în cloud și pot fi folosite inclusiv la tarifarea încărcării. În prezent, stațiile de încărcare marca Lektri.co sunt utilizate în zeci de locații din România, Serbia, Polonia, Germania, Franța și Italia.

Anul acesta, compania a dezvoltat și lansat platforma de management a stațiilor de încărcare și de taxare a procesului de încărcare de către terțe aplicații, cum ar fi aplicațiile lanțurilor de magazine sau cele de parking.

Aflați mai multe despre companie pe site.   

Te-ar mai putea interesa și...