Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
feature background

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea vizitatorilor website-ului aries-tm.ro (denumit în continuare „noi”, „nouă” sau „nostru”) este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

Acordarea consimțământului asupra utilizării cookie-urilor în concordanță cu termenii acestei politici atunci când vizitați website-ul nostru pentru prima dată, ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați website-ul nostru.

COLECTAREA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ca vizitator, nu trebuie să prezentați date cu caracter personal în scopul utilizării acestui site web. Cu toate acestea, datele cu caracter personal care sunt în mod expres și voluntar furnizate de către vizitatori pot fi colectate prin intermediul acestui site web. Dacă este cazul și vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, poză, companie, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile ARIES-TM.

Acordul dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale care vor fi colectate va fi furnizat înainte ca orice date cu caracter personal să fie colectate și prelucrate.

PĂSTRAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Ca principiu, ARIES-TM va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri. Unele date cu caracter personal sunt păstrate perioade de timp necesare și specifice, prevăzute expres de lege, pentru a ne îndeplini obligații legale.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal le vom șterge sau distruge în siguranță, sau le vom anonimiza sau cripta astfel încât ele să devină inaccesibile.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Vă asigurăm că vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Avem în practică standarde comerciale rezonabile privind tehnologia și securitatea operațională pentru protejarea tuturor informațiilor furnizate de vizitatori prin intermediul acestui site contra accesului neautorizat, dezvăluire, modificare sau distrugere.

Atragem atenția că ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet, în ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal. Prin urmare, nu vom putea fi trași la răspundere pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu țin de noi.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către ARIES-TM;
  • dreptul de acces la datele personale, respectiv dreptul de a obține detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea de către ARIES-TM a datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
  • dreptul la restricționarea prelucrării datelor;
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit;
  • dreptul la opoziție, se poate exercita prin transmiterea unei solicitări în acest sens;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

SITE-URI TERȚE

Site-ul nostru include hyperlink-uri către și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu ne facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

ACTUALIZAREA INFORMAȚIILOR

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

MODIFICĂRI ALE INFORMAȚIILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică atunci când este cazul, publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Vă recomandăm să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici.