Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

CURSURI PENTRU ANGAJAȚI ÎN VEDEREA DEZVOLTĂRII COMPETENȚELOR DIGITALE

13
Jul
2022
Știri Aries-TM
mariana

“Dezvoltarea competențelor digitale în regiunile Centru și Vest “

Cod Mysmis: 143112

Asociația KO-FA va implementa în perioada 01.04.2022 – 31.10.2023 proiectul intitulat “Dezvoltarea competențelor digitale în regiunile Centru și Vest“, cod Mysmis: 143112.

Proiectul va fi implementat în parteneriat cu firma RESOURCES DEVELOPMENT & IDEAS SRL și FUNDAȚIA LAM.

ARIES-TM (Asociaţia Română pentru Industria de Electronică şi Software, filiala Timişoara) recunoaște nevoia acută de educație a IMM-urilor din România, importanța dezvoltării resurselor umane prin educaţie continuă şi formare profesională și colaborează pentru realizarea acestui proiect prin identificarea grupului țintă din Regiunea de Vest.

Prin proiect se dorește implementarea unui program de sprijin individualizat pentru un număr de 36 de IMM-uri și 310 de angajați ce provin din IMM-uri care activează în sectoarele cu potențial competitiv în corelare cu domeniile de specializare inteligentă, din regiunile Centru și Vest, prin programe de învățare pentru angajații acestor întreprinderi. Proiectul are ca scop dezvoltarea și furnizarea unui program de formare profesională pentru angajații acestor IMM-uri.

Programul de formare va cuprinde trei componente:

 a) un program de calificare – curs Operator introducere, validare și prelucrare date în vederea dobândirii de competențe digitale de bază, fiecare paricipant va primi un certificat recunoscut la nivel european;

b) un program de formare profesională în dobândirea de competențe digitale avansate

– Securitate Online Banking

– Online meeting, messaging, collaboration

– Document management

– Cloud, collaborative cloud, sisteme servicii cloud

– Sisteme CRM

– Sisteme ERP

– Sisteme project management

– Online marketing, social media

– Administrare baze de date

– Grafică și imprimare 3D

– Word avansat

– Contabilitate și Informatică nivel de bază (Saga)

– Excel avansat.

c) un program de formare profesională destinat unor specialiști în domeniul IT de la nivelul IMM-urilor sprijinite prin proiect.

– Management de Proiect Informatic

– Agile (Scrum, Kanban)

– Design Patterns

– DevOps Fundamentals.

Toate aceste programe de formare sunt puse la dispoziția IMM-urilor în mod GRATUIT.

Pentru mai multe informații referitoare la detaliile organizatorice, lista integrală a modulelor disponibile prin proiect și orice altă informație, contactați-ne la adresa mariana.rus@aries-tm.ro sau la nr. de tel. 0040-734006998.

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Te-ar mai putea interesa și...