Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

SVIK, stație de încărcare pentru mașini electrice produsă în România

12
Oct
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

LEKTRI.CO, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul mobilității electrice din România, au lansat o nouă stație de încărcare, SVIK, cu integrare smart home, cu interfață prietenoasă, ce poate fi ușor instalată în spații private, dar și publice.

Stația oferă un preț accesibil și diverse funcții menite să faciliteze procesul de încărcare, alături de posibilitatea de monetizare, prin integrare în rețeaua LEKTRIfy.

Noua stație este gândită să fie foarte accesibilă pentru clientul rezidențial, dar și businessurilor care doresc să ofere astfel de beneficii angajaților ori parcările private. Mai mult, prin intermediul serviciului de public sharing al stației, această achiziție poate aduce clientului și câștiguri financiare. Diferențele față de alte modele constau în simplitatea produsului, ce poate fi caracterizat ca un gadget pentru home automation, care respectă toate standardele și certificările legislative și este foarte accesibil”, a declarat Claudiu Suma, CEO LEKTRI.CO.

Încărcătorul SVIK a fost lansat oficial pe 8 octombrie, în cadrul Salonului Auto București SAB 2021, fiind expus alături de celelalte produse LEKTRI.CO la standul B2-76.

Aflați mai multe la următorul link.

Te-ar mai putea interesa și...