Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Loginro.com – Brain regain pentru industria tech din România, proiect în parteneriat cu ARIES-TM

31
Mar
2021
Știri Aries-TM
mariana

Loginro.com aduce împreună top 100 dintre cele mai puternice companii tech din RO, cu joburi complexe și un ghid vibrant de relocare și de a trăi în România pentru a le oferi profesioniștilor plecați (aprox 40,000 de profesioniști tech din diasporă), dar și celor din RO (aprox 140,000) o imagine asupra calității software-ului și soluțiilor dezvoltate aici, joburilor complexe și calității vieții.

Scopul nostru este acela de a capitaliza pe talentul IT-ului românesc local, de a crea o comunitate funcțională, vie, de a semnaliza corect potențialul domeniului din punctul de vedere al calității resurselor umane și nu doar al numărului de resurse. Ambiția de termen lung este cea de a contribui la așezarea solidă a României pe harta IT-ului global, de a hrăni curentul „brain regain” pentru România, de a îmbunătăți ratingul de țară în lumea profesioniștilor în IT.

Conceptul se bazează pe mecanisme de atragere și engagement care au fost validate în piața de talent tech în ultimii 10 ani și se dorește a fi unmarketplace pentru toate joburile complexe și relevante din industria tech din România.      

Aproape 50 de companii s-au alăturat deja proiectului în numai 4 săptămâni de la lansarea invitației. Lansarea platformei va avea loc la finalul lunii aprilie iar companiile interesate să participe ne pot contacta la contact@loginro.com.

Te-ar mai putea interesa și...