Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Promovarea companiilor de IT în catalogul expoziției mondiale Expo Dubai 2021-2022

13
Apr
2021
Știri Aries-TM
mariana

În perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022, se va desfășura expoziția mondială EXPO 2020 Dubai, expoziție ce ar fi trebuit să aibă loc începând cu anul trecut, dar a fost amânată din cauza pandemiei.

Ministerul Afacerilor Externe a fost desemnat în calitate de coordonator al procesului de participare a României la această manifestare expozițională. România își propune să participe la Expoziția Mondială 2020 din Dubai cu un pavilion expozițional care să găzduiască timp de șase luni activități specifice unei expoziții internaționale: evenimente artistice și diplomatice, expoziție permanentă și expoziții temporare, acțiuni de dialog intercultural și de ospitalitate.

Tema Expoziției 2020 Dubai este ”Connecting Minds, Creating the Future” și dorește să afirme o nevoie globală de colaborare pentru a inspira generațiile viitoare în a dezvolta parteneriate între organizații, sectoare de activitate și diverse locuri geografice precum și pentru a se putea adresa mai bine nevoilor unei lumi în continuă schimbare.

În acest context, împreună cu ministerul am agreat să producem un catalog cu firmele membre, care să fie promovat pe toată perioada expoziției, atât în cadrul târgului, cât și în acțiuni cu părți interesate din întreaga lume.

În cazul în care doriți ca firma dumneavostră să fie inclusă în catalogul firmelor de IT din România, avem rugămintea să ne contactați aici pentru a vă trimite formularul de înscriere. Termenul limită de transmitere este 16 aprilie 2021.

Așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră!

Te-ar mai putea interesa și...