Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

GITEX Global Dubai 2023

16
Oct
2023
09:00
Dubai

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM) a susținut și facilitat o nouă participare cu pavilion național la unul dintre cele mai vechi și mai prestigioase târguri tehnologice internaționale din lume, GITEX Global Dubai (Gulf Information Technology Exhibition), care a avut loc în perioada 16-20 octombrie 2023.

GITEX GLOBAL 2023 a fost un succes monumental, oferind o platformă de conectare și networking, menită să ajute la sprijinirea inovării și să creeze parteneriate internaționale de durată. Evenimentul a oferit participanților oportunitatea de a interacționa cu experți din industrie, de a participa la ateliere și seminarii tehnice și de a afla despre cele mai recente tendințe tehnologice.

GITEX evidențiază cele mai recente inovații în inteligența artificială, robotică, securitate cibernetică și alte tehnologii emergente, atrăgând o gamă diversă de expozanți, inclusiv startup-uri, întreprinderi mici și mijlocii și corporații multinaționale din diverse industrii precum sănătate, finanțe, educație, retail, și transport.

Tema principală a acestei ediții a fost “The Year to Imagine AI in Everything”. Această temă s-a învârtit în jurul explorării influenței Inteligenței Artificiale în diverse industrii și a modului în care ar putea fi valorificată pentru inovare și creștere.

Ediția 2023 a evenimentului a atras peste 100.000 de vizitatori din peste o sută de țări, a prezentat peste 4.500 de expozanți din diverse domenii tehnologice și, de asemenea, a inclus peste 1.400 de speakeri, peste 40 de ateliere și sute de discuții conduse de lideri din industrie.

Sub brandul de ţară ”RomaniaIT. Creative Talent, Technical Excellence”, 19 companii românești au expus cele mai noi produse și servicii tehnologice din domeniu, produse realizate cu experiență, cu calitate: AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE, AXIGEN MESSAGING, BINAR CODE BUILDING, BUSYMACHINES, CARGO TRACK SOLUTIONS, CLUSTER POWER, CODE AGILE, DIGISINERGY, JUNO SOFTWARE, KINDERPEDIA, ORGANIZING GROUP, RESHAPE DIGITAL, ROPARDO, ROWEB DEVELOPMENT, SIMARTIS TELECOM, SOFTECH, TARA INTERACTIVE, VIRTONO NETWORKS, WEBCHAIN.

La standul României, vizitatorii au avut ocazia să discute cu experții care stau în spatele soluțiilor tehnologice, astfel, permițându-le oamenilor de afaceri să-și cunoască mai bine potențialii parteneri.

Încheierea cu succes a participării României la GITEX Global 2023, cel mai mare eveniment tehnologic din lume găzduit la Dubai, a marcat o oportunitate remarcabilă pentru companiile românești de a intra în legătură cu experți în tehnologie și de a împărtăși cele mai recente inovații și tendințe, de a oferi produse de înaltă calitate și să contribuie la progresul lumii tehnologice.

Participarea la această ediție a GITEX Global Dubai 2023 a fost organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE).

Te-ar mai putea interesa și...