Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

MWC Las Vegas 2023

26
Sep
2023
09:00
Las Vegas

România a participat în perioada 26-28 septembrie 2023 la MWC Las Vegas, evenimentul top pentru industria tehnologiei și a conectivității din America de Nord, unde companiile românești expozante au avut ocazia să se întâlnească față în față cu cea mai recentă tehnologie, cele mai populare modele de business și cele mai inovatoare startup-uri.

Ediția 2023 a MWC Las Vegas a înregistrat o creștere a participanților din industriile verticale, reunind peste 8.000 de participanți din 80 de țări și reprezentând peste 2.800 de companii, 380 expozanți și sponsori, peste 300 programe de conferințe și aproape 1900 de vizualizări live ale sesiunilor principale online la Mobile World Live.

Programul celor două scene principale, HUB Startup și Innovation Zone, au inclus ediții unice ale Industry City, DEV CON și SEC CON, organizate special pentru acest eveniment.  

Din delegaţia condusă de ARIES-TM, au făcut parte 11 companii românești ce activează în domeniul IT: AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE, DIGISINERGY, DOCLANDIA GROUP, KINDERPEDIA, KINETO TECH REHAB, ORGANIZING GROUP, SERVICE RETURN, SIMARTIS TELECOM, TARA INTERACTIVE, VIRTONO NETWORKS, X2 MOBILE DEVELOPMENT.

În cadrul acestei expoziții, sub sloganul „romaniaIT”, companiile au avut oportunitatea de a-și prezenta portofoliile diversificate de produse și servicii, să se întâlnească cu parteneri și clienți, să examineze piața, tendințele și oportunitățile. Mai mult decât atât, companiile românești expozante s-au bucurat de o atenție remarcabilă și au stabilit contacte de afaceri importante. Prin urmare, expozanții și-au anunțat intenția de participare și la ediția de anul viitor.

Participarea la această ediție a MWC Las Vegas a fost organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE).

Pe canalul nostru de YouTube găsiți impresiile despre prezența românească la acest eveniment. Felicitări tuturor companiilor participante!

Te-ar mai putea interesa și...