Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Delegația Invest Hong Kong Brussels la București, sprijinită de ARIES

26
May
2023
Știri Aries-TM
mariana

În zilele 24-25 mai 2023 am avut onoarea de a însoți delegația InvestHK Brussels și de a conecta părțile interesate relevante pentru a facilita o nouă colaborare. Au fost organizate vizite de lucru la sediul companiilor membre ARIES, în marja seminarului de afaceri „Hong Kong: Your Ideal Gateway to Asia”.

Pentru a atrage companii internaționale, guvernul din Hong Kong a înființat scheme de finanțare și sprijin pentru înființarea unei afaceri, cercetare și dezvoltare, angajare, cât și pentru dezvoltarea acesteia. 

Departamentul Administrației Hong Kong, care promovează numeroasele avantaje ale Hong Kong-ului ca centru de afaceri pentru Asia, este Invest Hong Kong. A fost înființat în 2000 și are peste 200 de angajați la nivel global, cu reprezentare în 33 de orașe din întreaga lume și zece echipe sectoriale de înaltă cunoștințe, cu sediul în Hong Kong și cu scopul de a atrage afaceri de toate formele și dimensiunile în HK.

InvestHK conectează start-up-uri și antreprenori din întreaga lume cu rețele și jucători importanți din Hong Kong oferind atât sfaturi gratuite și confidențiale, cât și servicii personalizate menite să ajute companiile să reușească în economia vibrantă din Hong Kong.

Dacă sunteți o companie românească dispusă să exploreze oportunitatea înființării unei afaceri în Asia, biroul din Bruxelles al IHK Brussels vă poate ajuta în fiecare pas, de la informații despre procedurile de înființare a companiei, modele de costuri de afaceri (inclusiv intervalele de salarii) din HK, costul spațiului de birou, până la regulile fiscale și de afaceri, cât și cerințele de imigrare.

Persoana de contact: Roxana Maricutu, Tel: (32) (2) 775.00.68, Mobile: (32) 499. 71.99.37.

Te-ar mai putea interesa și...