Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Start-up-uri din Timișoara în finala programului de pre-accelerare Innovation Labs 2023

30
May
2023
Noutăți din Domeniul IT
mariana

Cele 17 echipe calificate în finala Demo Day, ale programului de pre-accelerare Innovation Labs 2023, ediția a XI-a, care a avut loc luni la Universitatea Politehnica din București, și-au prezentat produsele în fața potențialilor investitori. Cinci dintre aceste echipe au fost cele mai apreciate de juriu și public pentru produsele și prezentările lor, iar echipa din Timișoara, Move Mountains (o platformă de rezervări pentru turismul de aventură) a câștigat trofeul „Best Product”. Felicitări tuturor finaliștilor!

Echipele finaliste au fost alese în urma semifinalelor naționale, la mijlocul lunii mai, din întreaga generație de 77 de startup-uri din ediția 2023 a programului Innovation Labs. Finaliștii și-au susținut produsele prin prezentări de două minute pe scenă, în fața unui public numeros, răspunzând întrebărilor juriului Demo Day.

Toate echipele vor continua să beneficieze de sprijinul acceleratorului și al susținătorilor programului și după încheierea perioadei de mentorat, devenind parte din comunitatea de alumni a Innovation Labs.

Aflați mai multe la următorul link.

Te-ar mai putea interesa și...