Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

ARIES aniversează 30 de ani de existență și de prezență activă în industria IT&C din România 

22
May
2023
Știri Aries-TM
mariana

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software împlineşte 30 de ani de existenţă, trei decenii cu mari provocări, și bune și mai puțin bune. Cu toate acestea, suntem bucuroși că am putut să contribuim activ la dezvoltarea industriei pe care o reprezentăm, am reușit să extindem rețeaua asociației și vectorii de încredere externe, rezultatele fiind remarcabile.
 
Nu toate aceste rezultate ni se datorează nouă. Pentru aceste rezultate, vă felicit pe Dumneavoastră, în primul rând, și ne bucurăm dacă serviciile noastre v-au putut fi de folos. Ne propunem și în continuare ca, împreună cu Dumneavoastră, să fim capabili să deslușim oportunitățile viitoare și să le transformăm în profit pentru membri noștri. Avem planuri importante pentru Dumneavoastră de care sperăm din tot sufletul să beneficiați din plin.
 
În final, atât eu, cât și întreaga rețea și echipă a ARIES, vă mulțumim tuturor pentru devotament și întreaga susținere de care ați dat dovadă și vă dorim multă sănătate, fericire și multă energie pentru a face față cu succes noilor provocări și oportunități.
 
La mulți ani, ARIES!

 
Al Dumneavoastră,
Alexandru Borcea
Președinte ARIES


Te-ar mai putea interesa și...