Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Cea de-a treia participare a României cu stand național la IOT Solutions World Congress Barcelona 2022

16
May
2022
Știri Aries-TM
mariana

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM) a organizat pentru a treia oară participarea românească cu pavilion național la ”IOT Solutions World Congress Barcelona”, eveniment internațional lider dedicat transformării industriei prin tehnologii disruptive, precum Internet of Things, Digital Twins, Artificial Intelligence, Augmented and Virtual Reality, 5G connectivity and Quantum computing.

Timp de trei zile, 10-11-12 mai 2022, șapte companii românești de profil au reprezentat România la cel mai înalt nivel la IOTSWC Barcelona: CARGO TRACK SOLUTIONS (Oradea), KICKSTART ENGINEERING (București), LIFTUP SOLUTIONS (Oradea), ROPARDO (Sibiu), SEVEN CODE DEVELOPMENT (Cluj-Napoca), XRETEH (Baia Mare), ZYNK SOFTWARE (Cluj-Napoca). Acestea au venit bine pregătite și au promovat cele mai noi produse și soluții tehnologice inovative și competitive din domeniu, oferind avantaje competitive prin inovație, calitate și livrare la timp. Vizitatorii au putut admira Pavilionul expozițional al României în Hala 4, stand D421, expozanții fiind ușor de găsit datorită bunei poziționări, alături de țări precum Germania, Franța, Belgia și companii precum AWS, Siemens, Huawei, Deloitte, Lego, HP etc.

Acest congres a reprezentat o oportunitate excelentă pentru companiile românești de expunere a portofoliului de soluții și produse, de a discuta cu experți despre soluții creative și inovative, despre viitorul energiei, al automobilelor, healthcare, printre alte verticale, subliniind totodată că sustenabilitatea nu mai este o opțiune, ci o cerință obligatorie.

Participarea românească la cel mai important congres destinat IoT-ului a fost organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Te-ar mai putea interesa și...