Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Prezență numeroasă a României la Hannover Messe 2022

03
Jun
2022
Știri Aries-TM
mariana

ARIES, împreună cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și FEPA-CM, prin Programul de Promovare a Exporturilor, a susținut organizarea Pavilionului național la cel mai important eveniment dedicat tehnologiei industriale, Hannover Messe 2022, ce a avut loc în perioada 30 mai-02 iunie 2022.

La secțiunea Automatica din Hala 5, Stand D62, 12 companii românești au expus o gamă variată de servicii și produse din domeniu: ASSIST SOFTWARE (Suceava), ASTI AUTOMATION (București), CARGO TRACK SOLUTIONS (Oradea), RAISIS GROUP (Suceava), ZYNK SOFTWARE (Cluj-Napoca), STONE SOUP TECH (București), SYSTRONICS (Arad), WEBCHAIN (Timișoara), XRETEH (Baia Mare), X2 MOBILE DEVELOPMENT (Cluj-Napoca), SALT DATA INNOVATIONS (București), MEDIALINE EUROTRADE (București).

Reprezentanții companiilor prezente la Hanovra au avut oportunitatea de a discuta cu Excelenţa Sa doamna Adriana-Loreta Stănescu, ambasadorul României în Germania. Târgul a reunit în acest an circa 5.000 de expozanți din 75 de țări și un număr de cca. 200.000 de vizitatori.

Pe canalul nostru de YouTube găsiți impresiile despre prezența românească la acest eveniment. Felicitări tuturor companiilor participante!

Te-ar mai putea interesa și...