Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

România participă cu stand național la IOT Solutions World Congress Barcelona 2022

06
May
2022
Știri Aries-TM
mariana

În intervalul 10-12 mai 2022, va avea loc ”IOT Solutions World Congress Barcelona 2022”, eveniment lider în acest domeniu, locul unde inovaţia, tehnologia şi IoT îşi dau întâlnire cu scopul de a accelera creșterea și utilizarea pe scară largă a soluțiilor industriale IoT, în domenii precum producție, sănătate, energie și utilități, transport și logistică.

Anul acesta IOTSWC și Integrated Systems Europe (ISE), cel mai mare eveniment mondial dedicat domeniului AV și integrării de sisteme din domeniu, își unesc forțele și oferă împreună pentru profesioniștii din diverse industrii un ecosistem pentru transformarea digitală. Ambele evenimente vor avea loc la Fira de Barcelona’s Gran Via, pe 10-12 mai, respectiv 10-13 mai 2022. Un alt eveniment care se va desfășura în paralel este “Barcelona Cybersecurity Congress”.

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cea mai influentă organizație creată pentru industria IT&C este responsabilă cu participarea României la acest Congres.

7 companii românești de profil, companii cu reprezentare extinsă la nivel internațional și care dovedesc că segmentul românesc de IT rămâne competitiv și cât se poate de divers, vor fi prezente la Barcelona în cadrul pavilionului național: CARGO TRACK SOLUTIONS (Oradea), KICKSTART ENGINEERING (București), LIFTUP SOLUTIONS (Oradea), ROPARDO (Sibiu), SEVEN CODE DEVELOPMENT (Cluj-Napoca), XRETEH (Baia Mare), ZYNK SOFTWARE (Cluj-Napoca).

Pavilionul expozițional al României poate fi vizitat în Hala 4, stand D421, unde cele 7 companii participante expun o gamă largă de servicii și produse, sub brand-ul sectorului “romaniaIT. Creative Talent, Technical Excellence”. Aceasta constituie o ocazie excelentă pentru consolidarea relațiilor comerciale și de parteneriat existente sau pentru stabilirea de noi contacte cu firmele de profil.

Participarea românească la evenimentul expozițional internațional din domeniul tehnologiei este organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Te-ar mai putea interesa și...