Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

ARIES-TM a susținut prezența a 14 companii românești la MWC Barcelona 2023

08
Mar
2023
Știri Aries-TM
mariana

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM) a susținut prezența a 14 companii românești la MWC Barcelona 2023, cel mai mare și mai influent eveniment de conectivitate din lume, ce a avut loc în perioada 27 februarie-2 martie 2023.

Ediția MWC23 a reunit peste 88.500 de participanți din 202 țări, peste 2.400 de expozanți, sponsori și parteneri, 1.000 de speakeri și lideri în domeniu, 196 de delegații din programul ministerial din peste 150 de țări, aproape 70 de miniștri și peste 100 de directori ai autorităților de reglementare, peste 2.400 de jurnaliști și analiști din industrie din întreaga lume, și în medie de 10.000 de întâlniri organizate zilnic prin aplicația evenimentului.

Tema principală a congresului „Velocity” a fost discutată în mai multe paneluri, ce au inclus subiectele 5G, Reality+, OpenNet, FinTech și Digital Everything, inclusiv inițiativa Open Gateway a GSMA.

Show-ul din acest an a oferit o platformă excelentă pentru a stimula inovația, networking-ul, crearea de de noi ecosisteme și pentru a oferi factorilor de decizie o reală oportunitate pentru a face business.

De asemenea, 4YFN (4 Years from Now), programul bine-cunoscut al MWC, a prezentat și a conectat startup-uri, investitori și companii pentru a lansa împreună noi proiecte de business. Astfel, standurile expozanților, sesiunile de workshop-uri și conferințe cu speakeri faimoși, lansările de noi produse, toate acestea au dovedit încă o dată faptul că MWC este locul ideal pentru a vedea tehnologia de mâine.

În cele patru zile de eveniment, 14 companii românesti inovatoare din cadrul pavilionului național au promovat cele mai noi produse și servicii tehnologice din domeniu. Reunite sub sloganul “romaniaIT. Creative Talent, Technical Excellence”, aceste companii au dovedit faptul că mediul de afaceri românesc este din ce în ce mai complex și competitiv, acestea ținând pasul cu cerințele pieței și că România este capabilă să dezvolte și să livreze produse și servicii de calitate la nivel internațional. Companiile românești prezente la ediția 2023 au fost: ASSIST SOFTWARE, ASTI AUTOMATION, BUSYMACHINES, CLUSTER POWER, FREE WIFI SYSTEM, JUNO SOFTWARE, LIFTUP SOLUTIONS, QUALTEH JR, R SYSTEMS COMPUTARIS EUROPE, ROWEB DEVELOPMENT, SIMARTIS TELECOM, SOFTECH, VISUAL FAN, ZYNK SOFTWARE.

Participarea românească la cel mai mare și mai celebru târg de tehnologie mobilă din lume a fost organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Pe canalul nostru de YouTube găsiți impresiile despre prezența românească la acest eveniment. Felicitări tuturor companiilor participante!

Te-ar mai putea interesa și...