Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

TECH EXPO, expoziția de tehnologie și inovații la Bucharest Tech Week

20
May
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

În perioada 21-23 mai 2021 va putea fi vizitat online cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton dedicat prezentării celor mai recente inovații din domeniu. În cadrul ”TECH EXPO” participanții pot vizita standuri virtuale, pot interacționa cu reprezentanții companiilor prezente și cu specialiști în domeniul tech și pot asista în timp real la activitățile ce se vor desfășura.

Ediția online a celui mai îndrăgit festival dedicat tehnologiei din România a păstrat aceeași structură complexă și acceași atmosferă efervescentă din anii anteriori: șase BUSINESS SUMMITS, conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali și trei zile de Tech Expo, singura expoziție de tehnologie și inovații din România, dedicată publicului larg.

Mai mult de atât, 2021 vine cu o noutate spectaculoasă! În cadrul Tech Expo, timp de 3 zile vom aduce conținut Live pentru iubitorii de gaming, pentru tineri, copii și părinți dar și pentru pasionații de smart home, pe cele 4 scene amenajate online.

La Tech Expo online, networking-ul și comunicarea în timp real între participanți nu numai că este posibilă, dar este și recomandată.

Participarea la Tech Expo, precum și la toate prezentările organizate pe cele patru scene este gratuită și se face baza înscrierii pe site.

Te-ar mai putea interesa și...