Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Prezentare proiecte Smart City Timișoara

28
May
2021
Știri Membri
mariana

În data de 28 mai 2021 a avut loc o conferință în cadrul căreia au fost prezentate proiectele de Smart City la care Primăria Municipiului Timișoara dorește să înceapă accelerat munca de elaborare a documentației necesare, fiind preocupată de găsirea unor soluții smart pentru a-și îmbunătăți administrarea și pentru a putea să aducă orașul la standarde europene.

ARIES-TM și-a încurajat membri să participe la această întâlnire, să aducă oamenii alături, pentru că inovarea se dezvoltă atunci când mai multe minți lucrează împreună. Dacă dorim să ajungem la performanță, ca Timișoara să devină un oraș smart, un oraș viu, cu oameni capabili, o societate civilă deșteaptă, de administrații smart, atunci este nevoie de colaborare strânsă, de un dialog transparent și constructiv.

Timișoara are nevoie de inovare. Trăim într-un oraș care dorește să se dezvolte și ține de noi să creăm un ecosistem care să susțină această dezvoltare. Totul depinde de cât de bine vom reuși împreună cu autoritățile publice, cu societatea civilă, mediul academic să colaborăm, să lucrăm la planuri comune de dezvoltare regională.

Trebuie să ne sprijinim și să ne unim forțele!

Te-ar mai putea interesa și...