Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Outspoken by Loginro | Dă de gândit oamenilor din tehnologie

15
Nov
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

Pe 24-26 noiembrie 2021, Loginro.com organizează Outspoken, festivalul care dă de gândit oamenilor din tehnologie. Vom vorbi nu doar despre industrie, ci despre oameni, despre cum funcționează mintea, despre impactul tehnologiei în societate, despre viitor și despre prezent, despre locurile în care trăim, despre cum muncim, despre inovație care schimbă lumea și despre ce are de oferit România acum.

Printre invitați, se numără Radu Umbreș, antropolog și specialist în antropologie cognitivă, Nansi Lungu, analist comportamental și psiholog, Mihai Matei, președinte ANIS și antreprenor, Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks și game designer și, de la Bitdefender, Alex “Jay” Bălan, Security Research Director, și Cătălin Cosoi, Senior Director Investigation and Forensics Unit. Participarea este gratuită.

Am gândit un festival care să fie diferit, care nu repetă aceleași buzzwords ale industriei, ci vorbește despre oameni. Chiar este un festival care ne va da tuturor de gândit, cu sesiuni care provoacă idei, dezbateri și pun în lumină alte perspective din care să ne uităm la lucruri. Mă bucur mult că am reușit să aducem laolaltă speakeri valoroși, atât din zona de tehnologie, cât și din cea a științelor cognitive, a artei, a brandingului sau a urbanismului, care au rezonat cu conceptul unui altfel de festival de tech”, spune Ana Giurcă, fondator Loginro.com.

În fiecare dintre cele trei zile, vor avea loc patru sesiuni, în intervalul 16:00 – 18:30.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Loginro.com este un proiect menit să inspire și să unească oamenii și companiile din tehnologie, dar și să contribuie la poziționarea industriei din România pe harta performanței în IT, încurajând în același timp brain regain din diaspora. Festivalul de tech lifestyle Outspoken este doar un prim pas. Peste 25 de companii și asociații susțin inițiativa Loginro, printre care Bitdefender, Siemens R&D Romania, Centrul de inginerie Bosch din Cluj, DB Global Technology, LSEG Romania, ANIS, CCIFER, BRCC, Transilvania IT, ARIES-TM.

Te-ar mai putea interesa și...