Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Innovation Labs 2021

04
Mar
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

”Innovation Labs” este principalul program de accelerare dedicat start-up-urilor tehnice și are ca scop creșterea generațiilor tinere de noi antreprenori români și manageri de produse tehnice, prin crearea unui context actualizat de debutare, învățare și practică în mediul business. Ediția 2021 Timișoara se va desfășura în format online, în perioada 06-07 martie 2021, pentru a păstra condițiile de siguranță în contextul curent.

Echipele își vor prezenta prototipurile finale pe data de 14 octombrie la Demo Day, în fața juriului, a potențialilor investitori, a partenerilor și a reprezentanților mass media. Demo Day aduce împreună oameni care utilizează tehnologii captivante în realizarea unor produse inovative, în startup-uri proprii sau în companii de vârf, care deschid conversații și oportunități. Evenimentul final al Innovation Labs va deschide un nou început pentru echipele finaliste, prin șansa de a câștiga atenția unor finanțatori, parteneri și noi utilizatori, dar și prin integrarea lor în comunitatea de alumni a programului.

Verticalele propuse pentru 2021 sunt: Agriculture, Cybersecurity, Fintech, Blockchain, Retail, Smart Cities și Smart Mobility.

Aflați mai multe pe site.

Te-ar mai putea interesa și...