Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

FLIGHT Tech Talks 2021 // Hackathon // Tech World

19
Aug
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

A doua ediție a ”FLIGHT Tech Talks” se va desfășura în zilele de 24 și 25 august 2021 la Timișoara și va reuni antreprenori și intraprenori, pionieri în tehnologie, experți, futurologi și reprezentanți ai comunității locale care, împreună, vor aborda subiectul inovării în comunitate și în companii pentru a dezvolta soluții, initiative și propuneri inovatoare, modul în care inovația și tehnologia contribuie la îmbunătățirea vieții în orașe și a serviciilor publice, precum și bune practici și impactul noilor tehnologii asupra vieții comunităților mediului de afaceri.

În plus, timp de 3 zile, între 23-25 august 2021, programatori, specialiști, investitori, autorități publice și reprezentanți ai mediului de afaceri vor identifica împreună soluții care răspund provocărilor Timișoarei în contextul în care aceasta va fi Capitală Culturală Europenă în 2023. ”FLIGHT Hackathon” vine în ajutorul dezvoltării unor soluții de tehnologie pe 3 verticale, relevante și cu impact social în comunitate, respectiv Smart city, Turism și ospitalitate, Cultură și industrii creative.

Arta va întâlni tehnologia în cadrul evenimentului ”Tech World – powered by ATOS”, care va avea loc în perioada 27-29 august 2021, între orele 12:00 și 02:00, la Aerodromul Cioca din Timișoara, în incinta hangarului.

Participanții vor avea ocazia de a interacționa cu experiențe de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR), robotică, survolare 3D, hollow lenses, toate oferite de partenerii Tech World –  ATOS, Continental, Vodafone, NOKIA, Universitatea Politehnica Timișoara.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site.

Te-ar mai putea interesa și...