Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Mobile World Congress Los Angeles 2019

22
Oct
2019
Los Angeles

După edițiile MWC Barcelona, România a participat cu stand național pentru prima dată la ediția americană a „Mobile World Congress Los Angeles”, cu o delegaţie formată din 16 companii românești. Cel mai important eveniment de tehnologie din lume s-a desfășurat în perioada 22-24 octombrie 2019 la Los Angeles Convention Center, contribuind la creșterea vizibilității României pe plan internațional și promovarea țării noastre ca fiind un actor extrem de bine pregătit în domeniul IT.

În cele 3 zile de târg, la standul României au fost expuse produse inovatoare, pachete de soluții și servicii în conformitate cu ultimele tendinţe din domeniu, alături de actori consacrați ai industriei. Pavilionul expozițional al României a putut fi vizitat in Hall West, Stand 4826. Cele 16 companii care au reprezentat România la Los Angeles sunt din Bucureşti (ASTI Automation, Computaris Romania, Free Wifi System, Vitality Media), Brașov (Globaya Fintech), Timișoara (Frontier Connect, SafeFleet Telematics), Craiova (Quest Global Engineering Services), Cluj (RebelDot Solutions, Zynk Software), Baia Mare (Memox Vision, Service Return), Oradea (Cargo Track Solutions, Hero Jobs), Vaslui (Jetlag Advertising), Roman (Optimyze Consulting). Reprezentanții firmelor participante au avut întâlniri prestabilite în scopul identificării posibilităţilor de creştere a exporturilor pe aceste pieţe şi a unor noi oportunităţi de atragere de investiţii în ţara noastră.

Cu ocazia participării României la această primă ediție a „Mobile World Congress Los Angeles”, s-a organizat “Seara României”, un eveniment informal de networking menit să faciliteze interacțiunea dintre companiile românești participante și parteneri sau potențiali clienți.

Participarea românească la evenimentul expozițional internațional din domeniul tehnologiei a fost organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat.

Te-ar mai putea interesa și...