Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Invitație IT&C meets Automotive

30
May
2016
10:00
CCIA Timiș, Sala CEDO

Cu ocazia demarării proiectului “Luna și Industria”, lansat de echipa InvestRomania, ARIES Timișoara împreună cu CCIA Timiș, va organiza în data de 30 Mai 2016, ora 10:00, la sediul CCIA Timiș, Piața Victoriei, nr. 3, et. 1, Sala CEDO, seminarul ”IT&C meets Automotive”, dedicat promovării și creșterii vizibilității industriei IT&C, atât în rândul investitorilor străini, cât și în rândul exportatorilor.

Evenimentul se dorește a fi un excelent prilej de constituire a unei platforme de dialog în domeniul industriei IT&C și Automotive – sinergiile dintre cele 2 sectoare – integrare pe orizontală a industriei IT&C – conceptul de „Industry 4.0” în industria automotive.

Ne-ar face o deosebită plăcere să vă alăturați evenimentului nostru, ce va reuni jucători relevanți din industria IT&C și Automotive, autorități publice, universități, agenții de dezvoltare regională și start-up-uri.

În cadrul evenimentului, îl vom avea ca invitat pe domnul Manuel COSTESCU – Secretar de Stat, Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri – InvestRomania, instituție guvernamentală ce are ca scop atragerea și implementarea investițiilor străine în România, ce va aborda teme precum Integrarea IT&C  în industrii cu potențial de creștere, planul Comisiei Juncker de stimulare a investițiilor şi Programul-cadru pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene – H2020.

Suntem convinși că prezența Dumneavoastră va contribui la succesul acestui eveniment și va asigura inițierea de recomandări adresate Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Ne-ar onora daca ați răspunde pozitiv invitației noastre până la data de 25.05.2016.

Pentru confirmări: Mariana RUS, ARIES-TM, telefon 0734-006-998.

Te-ar mai putea interesa și...