Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Cowork Timișoara, locul unde se întâlnește comunitatea antreprenorilor din vestul țării

16
May
2024
Noutăți din Domeniul IT
mariana

Echipa Cowork Timișoara anunță extinderea spațiului de coworking The Office, un hub care, într-un an, a crescut la o suprafață totală de 1000 de metri pătrați. Dezvoltarea acestui spațiu creat de Cowork Timișoara, sub sloganul „The future of work is co-„, este sprijinită de parteneri precum Orange și BCR.

Pandemia a generat un nou dialog printre rezidenții Cowork Timișoara, care furnizează două locuri pentru lucrul la distanță în orașul Timișoara. După pandemie, echipa Cowork Timișoara a constatat că membrii comunității lor caută noi oportunități de socializare, momente în care să schimbe energie și idei.

La Cowork Timișoara, colaborarea este unul dintre pilonii de bază. Din acest motiv, noul lor slogan este „The future of working is co-„, unde „Co” este cuvântul-cheie care deschide ușa către colaborare și comunitate în lumea profesională de mâine.

În plus față de The Office, Cowork Timișoara oferă rezidenților și opțiunea The Garden, principalul lor loc de întâlnire și cel mai apreciat, care oferă atât spațiu pentru lucrul în aer liber, cât și la birou, în interior. Terasa deja faimoasă de la The Garden a fost recent renovată și este acum pregătită să găzduiască noi evenimente în aer liber.

Aflați mai multe amănunte la următorul link.

Te-ar mai putea interesa și...