Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Cloud Conference 2021

08
Oct
2021
Știri Membri
mariana

Compania Avaelgo, fondatoarea proiectului Cloud Conference, va organiza cea de-a cincea ediție a ”Conferinței de Cloud” în data de 14 octombrie 2021, în cadrul căreia specialiști din domeniul tehnologiei își propun să aducă mai multă claritate asupra potențialului extraordinar pe care îl au aplicațiile bazate pe inteligență artificială atât în afaceri, cât și în viața de zi cu zi.

Misiunea conferinţei este de a susţine companiile româneşti în adopţia tehnologiilor inovatoare. Astfel, Cloud Conference este atât o conferinţă de business, cât şi una tehnologică, cu focus pe ultimele tehnologii Microsoft Azure, dar şi modalităţile în care aceste inovaţii pot aduce beneficii de lungă durată companiilor.

Deşi ultima perioadă a fost una plină de provocări pentru toate companiile româneşti, Avaelgo a reuşit să-şi păstreze poziţia pe piaţa de furnizori de servicii tehnologice prin expertiza unică şi serviciile inovative. În tot acest timp, misiunea companiei a rămas aceeaşi: optimizarea proceselor prin digitalizare şi inovaţie. În viitorul apropiat, Avaelgo urmăreşte aducerea tehnologiilor care revoluţionează companiile internaţionale şi în cadrul companiilor româneşti.

Mai multe informații despre agenda evenimentului găsiți pe site.

Te-ar mai putea interesa și...