Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Technology Fast 50 Central Europe 2021

25
Jun
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

Se dă startul înscrierilor pentru cea de-a 22-a ediție a competiției Technology Fast 50 Europa Centrală, adresată companiilor locale mari și mici din domeniul tehnologiei, din sectorul public sau privat, care înregistrează o creștere accelerată.

Competiția Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală este un program care recunoaște cele mai dinamice 50 de companii din regiune în domeniul tehnologiei, în funcție de creșterea procentuală a veniturilor în ultimii patru ani și include companii din toate sectoarele conexe – comunicații, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate și științe medicale, media și divertisment, software.

Câștigătorii din acest an vor fi desemnați în funcție de creșterea veniturilor înregistrate în intervalul 2017-2020. Pentru a fi considerate eligibile în topul Fast 50 Europa Centrală, companiile trebuie să îndeplinească mai multe criterii financiare. Astfel, trebuie să aibă venituri operaționale anuale de minimum 50.000 de euro în primii trei ani (2017-2019), și de cel puțin 100.000 de euro în 2020, să aibă sediul central într-o țară din Europa Centrală și să dezvolte sau să producă tehnologii patentate sau să dețină drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora.

Înscrierile se pot face până pe 31 august 2021.

Înregistrarea online și alte informații privind criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe site și aici.

Te-ar mai putea interesa și...