Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Proiectul Patrimoniul sub reflectoare/Spotlight Heritage Timișoara premiat la două categorii în finalele Romanian PR Award 2022

08
Dec
2022
Știri Membri
mariana

”Patrimoniul sub reflectoare/Spotlight Heritage Timișoara”, a primit două premii importante în cadrul Galei de premiere Romanian PR Award 2022, cea mai importantă competiție națională de recunoaștere a excelenței în domeniul promovării: Aurul în Excelență pentru secțiunea “Comunicarea în sectorul public” și distincția specială “ PR Innovator of the Year”.

Succesul acestui proiect a provocat o mare bucurie, dat fiind că în acest an în competiție au fost înregistrate 408 aplicații în cele 33 categorii de concurs.

Conf.dr.ing. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara, și-a exprimat deosebita satisfacție de a fi prezent între cei mai buni în domeniul PR, grație premiilor câștigate de Politehnica în ultimii doi ani.

Domnul Claudiu Ilaș, directorul Muzeului Național al Banatului a mulțumit Consiliului Județean Timiș, co-finanțator al proiectului, echipei muzeului și doamnei Diana Andone.

Aflați mai multe în acest articol.

Te-ar mai putea interesa și...