Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Prima participare a României cu stand național la CES Las Vegas 2023

27
Dec
2022
Știri Aries-TM
mariana

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT), organizează prima participare cu stand național la CES (Consumer Electronics Show), cel mai mare târg de tehnologie din lume, un eveniment anual care are loc în Las Vegas.

În perioada 05-08 ianuarie 2023, companiile de tehnologie prezente la expoziție vor convinge publicul cu creațiile lor, dispozitive de înaltă tehnologie, gadget-uri futuristice și soluții de ultimă oră pentru o multitudine de domenii. Indiferent că este vorba de un concept sau un produs care chiar va apărea pe piață, CES oferă câte ceva pentru oricine, datorită diversității de prezentări.

De mai bine de 50 de ani, CES a fost centrul global pentru inovarea tehnologică, iar CES 2023 va oferi companiilor din întreaga lume, atât mari cât și mici, o oportunitate de a lansa produse, de a construi brand-uri și de a lega parteneriate.

La CES Las Vegas 2023 sunt așteptati peste 2000 expozanți din 163 ţări, 57% dintre participanții înregistrați sunt de nivel superior (President/Owner, C-level, VP, Director/Sr. Manager/General Manager), 32% sunt din afara S.U.A., fiind acoperite 41 de categorii diferite de tehnologie și multe altele. Printre companiile de renume se numără Amazon, AVL, Microsoft, Google, Bosch, Canon, Continental Automotive, HD Hyundai, LG Electronics, Luminar Technologies, Panasonic, Samsung, Sony, TCL, Valeo, ZF.

În cele patru zile ale târgului, nouă companii vor reprezenta România la CES cu cele mai noi produse și servicii: ADAPTA ROBOTICS & ENGINEERING, CLUSTER POWER, CODE AGILE, ELECTROARGES, FUTURE TENSE TECHNOLOGIES, KINDERPEDIA, RINF OUTSOURCING SOLUTIONS, STONE SOUP TECH, WEB WIN GROUP NET.

Vă așteptăm cu drag la pavilionul expozițional al României, ce poate fi vizitat în Venetian Expo Hall D, Booth 55421.

Te-ar mai putea interesa și...