Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

MWC LAS VEGAS 2024

08
Oct
2024
9:00
Las Vegas

În perioada 08-10 octombrie 2024, ARIES-TM organizează participarea în cadrul pavilionului naţional la târgul internațional “MWC (Mobile World Congress) Las Vegas 2024”, cel mai mare și mai influent eveniment de conectivitate din America de Nord, locul în care se vor prezenta cele mai populare tendințe în inovația tehnologiei mobile. Mai mult decât atât, evenimentul abordează diverse domenii conexe, cum ar fi 5G, Intelligent Mobility, Fintech, Internet of Things (IoT), Industry 4.0, Metaverse și Web 3.0. Târgul este caracterizat de o varietate de momente importante, inclusiv sesiuni de formare, summit-uri cu experți și discuții pe subiecte precum satellite networks, eSIM services, sustainability și mobile cybersecurity. O zonă specială este dedicată startup-urilor și inovațiilor, subliniind rolul MWC ca platformă pentru idei și tehnologii noi.

Detalii asupra evenimentului găsiți la https://www.mwclasvegas.com/ .

Participarea delegaţiei române este sprijinită de către ARICE (Agenţia Română pentru Investiţii şi Comerţ Exterior), ce funcționează ca organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului şi coordonarea Primministrului, prin decontarea cheltuielilor legate de plata suprafeţei închiriate, construcţia standului și suportarea a 50% din cheltuielile privind transportul și cazarea pentru un reprezentant al fiecărei companii participante.

Termenul limită de înscriere este 29 martie 2024.

Pentru informații suplimentare, condițiile de înscriere și organizare, ne puteți contacta la adresa mariana.rus@aries-tm.ro.

Te-ar mai putea interesa și...