Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Invitație dezbatere dna Paula Pîrvănescu – MMACA, la Timișoara

25
Oct
2018
14:30
ARIES-TM

Business Days şi Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara
(ARIES-TM) vă invită în data de 25 Octombrie 2018 la o discuţie cu d-na Paula Pîrvănescu, Secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA), ce va avea loc la ora 14.30, la sediul ARIES-TM, în clădirea Iprotim (str. Paris, nr. 2A, et. 4, cam. 413).

Sunt asteptaţi la eveniment antreprenori şi manageri activi în industria de IT şi Electronică din Regiunea de Vest. Participarea este gratuită, dar accesul se face doar pe bază de invitaţie. Este disponibil un număr de 35 de locuri.

Printre subiectele discuţiei se numără: atragerea și implementarea investițiilor străine în România, avantaje şi dezavantaje ale diferitelor modalităţi de internaţionalizare, competitivitatea firmelor IT din România, promovarea produselor şi serviciilor IMM-urilor românești pe pieţele externe, impredictibilitatea fiscală și nivelul taxelor.

Suntem convinși că prezența Dumneavoastră va contribui la succesul acestui eveniment și va asigura inițierea de recomandări adresate Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Ne-ar fi util răspunsul dumneavoastră până pe data de 23 Octombrie 2018, pentru a avea timp să pregătim în mod profesionist acţiunea.

Pentru confirmări:

Mariana Rus, ARIES-TM, mobil 0734-006 998.

Te-ar mai putea interesa și...