Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Hannover Messe 2023

17
Apr
2023
9:00
Hanovra

ARIES, împreună cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, a susținut și organizat participarea României cu pavilion expozițional la cel mai important târg internațional de tehnologie industrială, ”Hannover Messe”, ce a avut loc în perioada 17-21 aprilie 2023.

România a fost prezentă la Hannover Messe 2023 cu un număr de 36 de companii în 3 standuri naționale comune. Acestea au prezentat o serie de noi tehnologii şi soluţii software în vederea extinderii activității pe piața germană.

La secțiunea Automatica din Hala 17, Stand B12, 13 companii românești au expus o gamă variată de servicii și produse din domeniu: ASSIST SOFTWARE (Suceava), ASTI AUTOMATION (București), BEIA CONSULT INTERNATIONAL (București), BUSYMACHINES (Timișoara), CADITEC (Brașov), CDS WIRELESS (Cluj-Napoca), MICRO NANO TECH (București), MINDIT SERVICES (București), ROMSOFT (Iași), ROPARDO (Sibiu), STONE SOUP TECH (București), SYSTRONICS (Timișoara), ZYNK SOFTWARE (Cluj-Napoca).

Târgul de la Hanovra este cel mai important forum din lume pentru toate tehnologiile care sunt relevante pentru schimbările din industrie. „Industrial Transformation – Making the Difference” a fost tema principală a evenimentului, iar accentul a fost pus pe prioritățile actuale ale protecției climei, digitalizării și sustenabilității.

Subiectele cheie ale HM 2023 au fost AI & Machine Learning, Carbon-neutral Production, Energy Management, Hydrogen & Fuel Cells, Industrie 4.0.

La această ediție, peste 4.000 de expozanți și-au prezentat soluțiile pentru o industrie digitală, conectată și durabilă, au participat 130.000 de vizitatori din întreaga lume și peste 300 de start-up-uri, 1.870 speakeri pe 10 scene, 20.000 stream views.

Hannover Messe 2023 a avut ca ţară parteneră Indonezia, cu motto-ul „Making Indonesia 4.0„. Companiile din Indonezia au prezentat tehnologii moderne, capacitățile de producție ale țării, parcuri eco-industriale și infrastructura digitală.

Te-ar mai putea interesa și...