Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Eveniment de informare „Dezvoltarea competențelor digitale în regiunile Centru și Vest”

21
Jul
2023
14:00
Sfantu Gheorghe

Avem plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul de informare organizat în cadrul proiectului “Dezvoltarea competențelor digitale în regiunile Centru și Vest”, POCU/860/3/12/143112, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară nr. 3 – Locuri de muncă pentru toți, prioritatea de investitii 8.iii – Activitati independente, antreprenoriat si infiintare de intreprinderi, inclusiv a unor microintreprinderi si a unor intreprinderi mici si mijlocii inovatoare si este relevant Obiectivului tematic 8, Obiectiv Specific 3.12. – Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților.

Proiectul este implementat de către ASOCIAȚIA „KO-FA, in calitate de beneficiar, în parteneriat cu Resources Development & Ideas – Partener 1 si Fundatia LAM – Partener 2.

Obiectivul general al proiectului constă în cresterea numarului de angajati din regiunile Centru si Vest pentru care se faciliteaza accesul la programe de invatare pe tot parcursul vietii prin modificarea paradigmei politicii de resurse umane de la nivelul intreprinderilor (IMM-uri), modificare a paradigmei politicii de resurse umane axata pe facilitarea accesului la programe de formare/calificare/recalificare in vederea imbunatatirii statutului profesional si social al angajatilor si in vederea adaptarii acestora la dinamica economica a sectoarelor identificate ca si competitive prin Strategia Nationala pentru Competitivitate 2014 -2020 (SNC) si in corelare cu Strategia Nationala pentru Cercetare, Dezvoltare, Inovare 2014-2020 (SNCDI).

Grupul țintă al proiectului este compus din 310 de angajați cu contract individual de munca (cu norma intreaga sau cu timp partial) ce provin din IMM–uri care activeaza in sectoarele cu potential competitiv in corelare cu domeniile de specializare inteligenta, cu domiciliul în regiunea Centru si Vest (judeţele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis).

Evenimentul va avea loc vineri, 21 iulie 2023, începând cu ora 14.00, la Casa Arbor (str. Constructorilor nr. 5, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna) și are drept obiectiv oferirea de informații detaliate despre modalitățile de înscriere și participare la activitățile proiectului, etapele de parcurs, condițiile eligibilitate.

În speranţa că veţi fi alături de noi la acest eveniment, pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactați la e-mail: mariana.rus@aries-tm.ro, telefon 0734-006-998 si edinabaika@gmail.com, telefon: 0748-470-664.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la eveniment.

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Te-ar mai putea interesa și...