Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

”ELECTRONICA Munchen 2022”

15
Nov
2022
09:00
Munchen

În perioada 15-18 noiembrie 2022, ARIES, cu sprijinul financiar al MAT (Ministerul Antreprenoriatului și Turismului) a organizat participarea românească sub pavilion național în cadrul ”Electronica Munchen 2022”, cel mai important târg mondial pentru componente, sisteme și aplicații în electronică. Această manifestare expozițională a confirmat statutul de cel mai important târg mondial în domeniul electronicii.

La ediția din acest an au participat 2.144 de expozanți, dintre care 64 la sută au provenit din afara Germaniei, expozanți care au prezentat inovații acoperind întregul spectru de electronice pentru aproximativ 70.000 de vizitatori.

5 companii românești de profil au reprezentat excepțional de bine România la acest târg de top mondial, oferind o varietate de oportunități vizitatorilor, produse, soluții și inovații care acoperă întregul lanț valoric. Companiile românești expozante în cadrul ”Electronica Munchen 2022” sunt: BusyMachines (Timișoara), Dapredi Soft Systems (Timișoara), EMS-Electra (Iași), Net Digital Service (Oradea), Systronics (Arad).

S-a demonstrat încă o dată un lucru: contactele față în față și discuțiile directe între persoane la târguri sunt de neînlocuit.

Te-ar mai putea interesa și...