Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

CES LAS VEGAS 2023

05
Jan
2023
09:00
Las Vegas

În perioada 05-08 ianuarie 2023, România a participat pentru prima oară cu pavilion național, la CES Las Vegas (Consumer Electronics Show), cel mai mare și mai celebru târg de tehnologie din lume.

Ediția CES 2023 a atras peste 115.000 de profesioniști din industrie, peste 3200 companii expozante, inclusiv 1000 de startup-uri, 4800 participanți din mediul mass-media din 69 de țări, marcând cel mai mare eveniment tehnologic global. CES 2023 a prezentat următoarea eră a inovației în transport și mobilitate, sănătate digitală, sustenabilitate, Web3, Metavers și nu numai.

Pavilionul României a beneficiat de o vizibilitate foarte bună, fiind amplasat central, în zona destinată țărilor care au fost prezente cu standuri naționale, precum a Pavilionului European, Austria, Germania Canada, Franța.

Reunite sub sloganul “romaniaIT. Creative Talent, Technical Excellence”, companiile românești au promovat cele mai noi produse și soluții tehnologice inovative din domeniu, alături de alți giganți ai industriei tehnologiilor de vârf. Companiile românești prezente la ediția 2023 au fost ADAPTA ROBOTICS & ENGINEERING, CLUSTER POWER, CODE AGILE, ELECTROARGES, FUTURE TENSE TECHNOLOGIES, KINDERPEDIA, RINF OUTSOURCING SOLUTIONS, STONE SOUP TECH, WEB WIN GROUP NET.

Datorită portofoliului bogat de produse și soluții tehnologice, România a reușit să atragă vizitatori din țări precum US, Brazilia, Chile, Nigeria, Ghana, România, Irlanda, Germania, Canada, China, Japonia, Taiwan, Mexic, Ungaria, Marea Britanie, Franța, Coreea de Sud.

Prezența României la cel mai mare show de tehnologie are ca scop promovarea produselor și serviciilor românești de calitate și cu valoare adăugată ridicată, creșterea gradului de internaționalizare a companiilor românești, a competitivității produselor românești pentru export.

Participarea românească la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile a fost organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Te-ar mai putea interesa și...