Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Cea de-a doua participare a României cu stand național la ediția nord-americană a MWC

04
Oct
2022
Știri Aries-TM
mariana

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM) a venit în sprijinul companiilor românești și a organizat cea de-a doua participare românească cu pavilion național la ediția nord-americană a MWC, care anul acesta a avut loc în Las Vegas, demonstrând încă o dată faptul că MWC este locul ideal pentru întâlniri de business reușite.

La această ediție MWC au participat 8.200 de persoane din aproape 100 de țări, peste 300 de companii expozante, 38 speakeri, 2.300 viewers care au urmărit sesiunile în format online, au avut loc 70 de ore conținut de business și o zonă expozițională de 600.000 sq ft.

Sub motto-ul “Connectivity Unleashed”, această ediție a pus accentul pe teme precum 5G Connect, Internet of Everything, Tech Horizon și Cloudnet.

Timp de trei zile, 28-29-30 septembrie 2022, 11 companii românești de profil au reprezentat într-un mod profesionist România la MWC Las Vegas: din Timișoara (Civitronic, WebChain), Oradea (Cargo Track Solutions, LiftUp Solutions), București (Free Wifi System, Kickstart Engineering), Brașov (Visual Fan), Pitești (Roweb Development), Sibiu (Ropardo), Cluj-Napoca (Seven Code Development), Baia Mare (Xreteh).

Participarea românească la MWC Las Vegas a fost organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, filiala Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Te-ar mai putea interesa și...