Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

BD WEBINARS – oportunități de finanțare și de colaborare

19
Feb
2021
Noutăți din Domeniul IT
mariana

Începe prima seria de BD WEBINARS 2021, cu 5 categorii atent alese și adaptate nevoilor antreprenorilor și managerilor în această perioadă. ”Antreprenori vs. Investitori” este un proiect de succes al Business Days, care va avea loc într-un format online alături de cei mai importanți antreprenori, investitori români, fonduri de investiții sau acceleratoare de business.

Săptămâna viitoare în cadrul #Antreprenori vs. Investitori, sunteți invitați la 2 webinarii de excepție cu 2 antreprenori în serie și investitori de renume, Marius Ghenea și Radu Georgescu. Miercuri, 23 februarie 2021, la ora 17:00, sunteți invitați la o discuție de 60 de minute cu Marius Ghenea, unul dintre cei mai renumiți antreprenori în serie și investitori români „Managing Partners la Catalyst Romania”.

Joi, 25 februarie 2021, de la ora 17:00, tot în cadrul #Antreprenori vs. Investitori sunteți invitați la o discuție de 60 de minute cu Radu Georgescu, fondator Gecad Ventures și Chairman Seed Blink. Un alt renumit antreprenor în serie și investitor român în domeniul IT, care s-a remarcat tot mai mult în calitate de investitor în proiecte din domeniul tehnologiei. 

Aflați mai multe pe site.

Te-ar mai putea interesa și...