Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Banat Software Cluster, prezent la cea de-a opta întâlnire de iarnă a CLUSTERO

13
Feb
2023
Știri Aries-TM
mariana

În zilele 10-11 februarie 2023, Banat Software by ARIES-TM a participat la cea de-a opta întâlnire de iarnă a CLUSTERO (Asociatia Clusterelor din România), ce a avut loc la Piatra Neamț. Deja tradiție, acest eveniment a fost un loc al învățării, cu schimb de bune practici, în care s-au prezentat numeroase metode practice, tehnici, deprinderi și strategii folosite în implementarea proiectelor, ce conduc spre o sporire a succesului.

În deschiderea reuniunii au vorbit domnii Vasile Asandei, Director General ADR Nord Est și Serban Strătilă, Managerul clusterului ASTRICO Nord Est care au prezentat prioritățile de finanțare prevăzute în cadrul Programului Regional 2021-2027 și modalitățile în care clusterele regionale s-au implicat în elaborarea și implementarea acestuia.

În continuare, a avut loc o discuție privind oportunitățile de cooperare între clustere pe baza unor proiecte aflate în derulare (POC, INTERREG, COSME, Digital Europe etc.). Reuniunea a fost moderată de domnul Daniel Coșniță, Președinte Clustero.

Te-ar mai putea interesa și...