Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

ARIES-TM susține a opta participare românească la Mobile World Congress Barcelona 2022

23
Feb
2022
Știri Aries-TM
mariana

După doi ani de pauză, România participă, în perioada 28 februarie – 03 martie 2022, la cel mai mare și mai celebru eveniment dedicat tehnologiei mobile din lume, Mobile World Congress, desfăşurat la Barcelona.

Evenimentul deschide drumul către inovație și transformare digitală, agenda congresului cuprinzând pe lângă lansarea celor mai noi smartphone-uri și gadget-uri ale momentului, o serie de conferinţe şi sesiuni specializate pe domenii extrem de importante pentru reprezentanții industriei telefoniei mobile, electronice și de software, precum 5G Connect, Advancing AI, CloudNet, FinTech, Internet of Everything, Tech Horizon și multe alte subiecte de interes care ne conduc economia spre un viitor cu adevărat digital.

Această ediţie a MWC este o importantă revenire la normalitate, devenind astfel un eveniment emblematic pentru toate acele companii care doresc să se perfecționeze și să se pună la curent cu cele mai noi dezvoltări tehnologice, deoarece vine după anul 2020 când nu a avut loc din cauza pandemiei şi anul 2021, care a avut o ediţie restrânsă în vară.

Lista companiilor participante la MWC 2022 se mărește pe zi ce trece, fiind așteptați peste 1500 de expozanţi din 180 de ţări. De această dată, târgul va avea arsenalul complet de nume mari, printre care se numără Meta, Google, Orange, Oracle, Vodafone, Ericsson, HTC, Nokia, OPPO, OnePlus, Samsung, Huawei, Xiaomi, vivo, Microsoft, Lenovo, Motorola, ASUS, Acer şi mulţi alţii.

În fruntea celor peste 1.000 de reprezentanți de top ai domeniului, ne vor oferi informații de neprețuit pentru afaceri: Adam Selipsky, Chief Executive Officer Amazon Web Services, Cher Wang, Chairperson & CEO HTC Corporation, Guo Ping, Deputy Chairman & Rotating Chairman Huawei, Pekka Lundmark, President & CEO Nokia, Nick Read, CEO Vodafone Group, Anne Chow, CEO AT&T Business, Cristiano Amon, President & Chief Executive Officer Qualcomm Incorporated și mulți alții.

Conform tradiției, ARIES-TM duce cu bucurie și entuziasm brandurile românești alături de multe nume puternice din industrie la MWC pentru a opta oară, locul unde vor fi prezentate cele mai noi tehnologii, cele mai recente invenții și inovații din domeniu și cele mai importante mărci din toată lumea care revoluționează piața.

Sub sloganul “romaniaIT. Creative Talent, Technical Excellence”, 16 companii românești vor promova cele mai noi produse și soluții tehnologice inovative și competitive din domeniu, ce acoperă o gamă largă de aplicații: robot programabil pentru controlul dispozitivelor cu ecran tactil, soluții software de testare, soluții SmartCity, soluții eHealth, eLearning, sistem de management al deșeurilor, sistem de monitorizare a calității aerului, microsere inteligente, soluție pentru managementul flotei, servicii PCBA, gadget-uri inteligente și multe altele. Experienţa acumulată de companiile româneşti le permite realizarea unor pachete de soluții și servicii, în conformitate cu ultimele tendinţe, făcând faţă cu succes exigențelor pieței internaționale.

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona cu cele mai noi produse și servicii sunt din Timișoara (Lasting Software, WebChain), Arad (Systronics), Oradea (Cargo Track Solutions), Bucureşti (Free Wifi System, Nexus Electronics, R Systems Computaris Europe), Braşov (Visual Fan), Pitești (Roweb Development), Cluj (Altom Consulting, Seven Code Development, Softech, Zynk Software), Baia Mare (Memox Vision, Service Return), Suceava (ASSIST Software).

Vizitatorii vor putea admira Pavilionul expozițional al României în Hala 5, stand 5E61, expozanții fiind ușor de găsit datorită bunei poziționări. Participarea românească la MWC reconfirmă și evidențiază încă o dată existența și performanța calității produselor și serviciilor pe care companiile românești le oferă. În același timp, evenimentul reprezintă și o excelentă ocazie de colaborare și parteneriat cu specialiștii industriei tehnologiilor de vârf. Expunerea portofoliului de soluții și produse în cadrul unui stand expozițional reprezintă cea mai bună oportunitate de prezentare și promovare a produselor și serviciilor.

Participarea românească la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile este organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Te-ar mai putea interesa și...