Logo Aries
Devino membru
Logo Aries
Devino membru
Logo Aries

Zile încărcate de activități pentru echipa ARIES-TM

23
Jun
2022
Știri Aries-TM
mariana

În această săptămână, echipa ARIES-TM a participat la Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania, ce a avut loc la Cluj-Napoca, un eveniment de talie internațională ce a constat în sesiuni tematice, workshopuri, brokerage B2B/C2C în jurul temei centrale: „Sustainable Business Performance”. Evenimentul are scopul de a sprijini mediul economic, de a facilita schimbul internațional de cunoștințe și bune practici, oferind o platformă de colaborare trans-sectorială pentru abordarea provocărilor globale.

Sub egida ECCP a avut loc prima ediție a evenimentului C2Lab sub forma unui workshop interactiv cu scopul de a identifica soluții la principalele disfuncționalități ale lanțurilor de furnizori/valoare și de a generara consorții ce vor participa la viitoare apeluri de proiecte Horizon Europe, SME Programme etc.

În același timp, a avut loc Adunarea Generală a CLUSTERO (Asociația Clusterelor din România), principala platformă de cooperare, schimb de informații și sprijin pentru dezvoltarea peisajului național al clusterelor. Invitatul special a fost Antonio Novo, Președintele Alianței Europene a Clusterelor (ECA).

Te-ar mai putea interesa și...