Acasa   |   Despre Noi   |   Proiecte   |   Evenimente   |   Media   |   Parteneri   |   Contact
   Media   Media
CEX - Proiect in derulare implementat de ARIES-TM pentru Regiunea de Vest
Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Studiu de caz asupra dezvoltarii companiei BKD ELECTRONIC prin alinierea si implementarea directivelor UE

După 1989, economia de piaţă emergentă în Rom (...)

» 20 February 2013
Romania la cea de-a doua prezenta cu stand nationa (...)

» 19 February 2013
Romania isi mentine prezenta la “Embedded World 20 (...)

» 17 October 2012
ARIES-TM gazduieste GO USA! Roadshow 2012! (...)
Firmă de electronică caută un partener EMS din estul Europei.

Firmă de electronică caută un partener (...)

20 September 2011
VentureConnect & Match-making Events in Timisoara

VentureConnect, prima initiativa din Romania ce sustine industria tehnologica si pune in legatura directa tinerii antreprenori din zona IT, on-line si tehnologie cu importante fonduri de investitii nationale si internationale, anunta, in premiera pentru aceasta toamna, doua editii locale: Cluj -12 octombrie si Timisoara - 19 octombrie, la Hotel Continental. Editia din Timisoara este organizata impreuna cu ARIES TIMISOARA.


Pentru editia VentureConnect Timisoara din 19 octombrie, si-au confirmat prezenta Doug Richad: antreprenor, investitor, specialist în transferul de tehnologie, cu o experienta importanta in dezvoltarea incubatoarele de afaceri internationale.

 

„Ma bucur ca pot sprijini initiativa VentureConnect, deoarece ofera solutii practice pentru antreprenorii care au nevoie de sustinere financiara si mentorat pentru a isi cladi afaceri de success. Multe dintre proiectele on-line incipiente se lupta cu lipsa resurselor si de cele mai multe ori esueaza din cauza unei consilieri necorespunzatoare. VentureConnect vine cu solutii noi, creaza oportunitati viabile, oferind sansa colaborarii directe cu mentori cu experienta reala de business" a declarat Doug Richard, fondator a sapte companii si mentor in programul School for Startups Romania.

 

Alaturi de ARIES Timisoara, intalnirea VentureConnect, va continua cu o sesiune tip matchmaking organizata de ARIES-TM in cadrul proiectului Cluster2Success, derulat prin programul transfransfrontalier Ungaria-Romania. Evenimentul reprezinta o actiune menita sa intensifice cooperarea dintre firmele IT&C de pe ambele parti ale granitei Romania-Ungaria si potentiali investitori in cadrul unui cluster transfrontalier emergent.

 

In Timisoara, antreprenorii care isi doresc sa ia parte in cadrul VentureConnect trebuie sa isi trimita proiectele pana pe 7 Octombrie 2011, mai multe informatii gasindu-se pe website-ul evenimentului: http://www.ventureconnect.ro.

 

Sustinatorii evenimentului VentureConnect din aceasta toamna sunt: Microsoft BizSpark (un program global ce vine in intampinarea antreprenorilor cu o oferta completa: acces la produsele Microsoft de dezvoltare si testare, vizibilitate si resurse de marketing), School for Startups (liderul furnizorilor britanici de training in domeniul afacerilorilor, oferind participantilor adevarate lectii de afaceri si metode practice pentru atingerea reusitei in afaceri), OKIAN (una dintre cele mai mari librarii online din Romania), precum si Filiala din Timisoara a ARIES (asociatie profesionala in domeniul IT&C care are in componenta peste 280 de membrii la nivel national si 4 filiale in Timisoara, Cluj, Brasov si Craiova, filiala din Timisoara avand in componenta 53 de membrii respectiv firme care activeaza in domeniul electronica si software si 4 universitati de profil tehnic).

 

Pentru informatii organizatorice:

Alexandra DUMITRU
Director de Proiect VentureConnect
Email: alexandra.dumitru@ventureconnect.ro
Mobil: +40 729 00 39 56

 

Codruta NICOLESCU
Director Executiv ARIES-TM
Email: codruta.n@aries-tm.ro
Mobil: +40 741163700
Web: www.aries-tm.ro, www.banatsoftware.eu

 

***
VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior-Associate Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT / on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundației Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line).

 

ARIES-TM are 53 de membrii cu rezultate remarcabile in domeniul software si electronica si 4 universitati de profil tehnic. Competentele firmelor membre din Zona de Vest acopera toate domeniile industriei IT&C, de la dezvoltarea de aplicatii software si web - aplicaţii business - la robotica si inteligenta artificiala, de la producerea de echipamente electronice la serviciile unor dealeri autorizati sau firme cu profil mixt.

 

Proiectul „Cluster2Success" este finanţat prin programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Romania si este implementat de catre Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software-filiala Timisoara in parteneriat cu DEAK (organizatie activa in domeniul cercetarii-dezvoltarii) din Szeged, avand ca asociat Incubatorul de Afaceri Software Timisoara.

 


» Attached file: click here
» Article Publisher: ARIES-TM

 Search / Cautare
Urmariti subiecte actuale!
Puneti intrebari si obtineti opinii!

Intra in forum »
Pentru abonare la newsletterul nostru si administrarea abonamentului, click aici.
© Copyright 2007, ARIES TM. Web Development by SIPS Design.