Acasa   |   Despre Noi   |   Proiecte   |   Evenimente   |   Media   |   Parteneri   |   Contact
   Media   Media
CEX - Proiect in derulare implementat de ARIES-TM pentru Regiunea de Vest
Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Studiu de caz asupra dezvoltarii companiei BKD ELECTRONIC prin alinierea si implementarea directivelor UE

După 1989, economia de piaţă emergentă în Rom (...)

» 20 February 2013
Romania la cea de-a doua prezenta cu stand nationa (...)

» 19 February 2013
Romania isi mentine prezenta la “Embedded World 20 (...)

» 17 October 2012
ARIES-TM gazduieste GO USA! Roadshow 2012! (...)
Firmă de electronică caută un partener EMS din estul Europei.

Firmă de electronică caută un partener (...)

08 February 2011
Prezenta romaneasca la Targul Embedded World 2011

Promovarea companiilor IT&C prin participarea la targurile internationale si facilitarea pe aceasta cale a stabilirii unor noi relatii de afaceri cu potentiali clienti si parteneri reprezinta o preocupare constanta a ARIES.

9 companii romaneşti vor reprezenta România pentru prima data ca prezenta nationala la EMBEDDED WORLD 2011, cel mai important târg international de profil embedded, care se va desfasura in perioada 1-3 martie 2011la Nurnberg, Germania .

Targul este specializat in urmatoarele domenii hardware, aplicatii software, tehnologii embedded inovative.

Cele 9 companii care participa anul acesta la Embedded World sunt :Arobs Transilvania, Brusch , Enea Services, Gotrack Tehnology, Pentalog, SamWay, SVT Electronic, Systronics, Transilvania Software active in domeniile aplicatiilor software, ale microelectronicii, asamblarii de module si echipamente electronice, materialelor si componentelor pentru acoperiri in microelectronica, electronic packaging.

Companiile romanesti, expozanti cu traditie sau prezente noi la targ, isi propun sa folosească la maxim prezenta la acest targ si sa confirme cresterea exporturilor româneşti, in ciuda contextului economic global si local.
Standul national este gazduit in sectiunea „ Hardware, Distribution, Services\\\" a târgului, Hala 9, Standul 9-937.

Prima participare nationala a companiilor românesti la Embedded World 2011 face parte din programul de promovare a exporturilor dezvoltat de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Centrul roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor straine, si este coordonata de ARIES- Asociația Romana pentru Industria Electronica si Software.

Pentru mai multe informatii despre alte targuri si misiuni de profil IT&C, coordonate de ARIES in perioada 2011-2012, ne puteti contacta la urmatoarele coordonate : Codruta Nicolescu, Director Executiv ARIES-TM, codruta.n@aries-tm.ro, tel.+ 0741163700 sau puteti accesa direct pagina http://www.aries-tm.ro/index.php?id=55&L=3&list=212&activetab=0


Despre ARIES-TM


ARIES România este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care are în componenţă peste 270 de membri la nivel naţional. Asociaţia este organizată în patru filiale zonale: Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova.
Începând cu septembrie 2004, ARIES a venit mai aproape de membrii săi, prin constituirea filialei din Timişoara - ARIES-TM şi are drept scop promovarea, protejarea şi dezvoltarea industriei IT&C credibile şi prospere în Zona de Vest a României.
ARIES-TM are 56 de membrii cu rezultate remarcabile în domeniul software şi electronică şi 4 Universităţi de profil tehnic. Competenţele firmelor membre din Zona de Vest acoperă toate domeniile industriei IT&C, de la dezvoltarea de aplicatii software şi web - aplicaţii business - la robotică şi inteligenţă artificială, de la producerea de echipamente electronice la serviciile unor dealeri autorizati sau firme cu profil mixt.

 


» Attached file: (none)
» Article Publisher: ARIES-TM

 Search / Cautare
Urmariti subiecte actuale!
Puneti intrebari si obtineti opinii!

Intra in forum »
Pentru abonare la newsletterul nostru si administrarea abonamentului, click aici.
© Copyright 2007, ARIES TM. Web Development by SIPS Design.