Acasa   |   Despre Noi   |   Proiecte   |   Evenimente   |   Media   |   Parteneri   |   Contact
   Events   Evenimente
CEX - Proiect in derulare implementat de ARIES-TM pentru Regiunea de Vest
Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Studiu de caz asupra dezvoltarii companiei BKD ELECTRONIC prin alinierea si implementarea directivelor UE

După 1989, economia de piaţă emergentă în Rom (...)

» 20 February 2013
Romania la cea de-a doua prezenta cu stand nationa (...)

» 19 February 2013
Romania isi mentine prezenta la “Embedded World 20 (...)

» 17 October 2012
ARIES-TM gazduieste GO USA! Roadshow 2012! (...)
Firmă de electronică caută un partener EMS din estul Europei.

Firmă de electronică caută un partener (...)

19 February 2013
Romania isi mentine prezenta la “Embedded World 2013”, cel mai mare targ de profil


Timisoara


19 Februarie 2013


Este cel de-al treilea an in care Romania participa la targul international Embedded World 2013, ce se va desfasura in perioada 26 - 28 Februarie 2013, la Nürnberg in Germania.


Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software a reusit din nou organizarea participarii la cel mai mare targ de profil, avand spijinul Ministerului Economiei si Centrului Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine.


Embedded World este cel mai important targ international de profil si se desfasoara anual, fiind specializat in sisteme si aplicatii embedded. Este un eveniment international de referintă pentru industria de profil, constituind locul de intalnire pentru specialistii in domeniul hardware si software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicatii, electronicii cu aplicabilitate in sectorul industrial si casnic, sistemelor pentru industria de aparare si aerospatiala etc.


Evenimentul va gazdui peste 850 de expozanti din 37 de ţări precum Austria, Franta, Spania, Norvegia, Polonia, Slovenia, Japonia, Hong Kong , SUA s.a. Se estimează un numar de circa 22.000 de vizitatori si sunt programate a se desfasura numeroase seminarii si conferinte pe domenii specifice.


Standul national al Romaniei este localizat in Hala 4A, nr 414 cu o suprafata de 81 mp, unde vor expune, sub brandul de ramură „RomaniaIT", 7 companii romanesti:

 

Cele 7 companii participante sunt active in domeniul aplicatiilor software, microelectronicii, asamblarii de module si echipamente electronice, materialelor si componentelor pentru microelectronica.

 

Catalogul oficial al participarii Romaniei la Embedded World 2013 este disponibil aici.


Participarea Romaniei se inscrie in Programul naţional de promovare a exporturilor cu finanţare de la bugetul de stat, dezvoltat si sustinut de Ministerul Economiei impreună cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si este coordonata de ARIES - TM.


Prin intermediul acestui program, companiilor participante le vor fi decontate 50% din costurile de deplasare si cazare pentru cate un singur delegat al fiecarei firme si 100% costurile legate de constructia si amenajarea standului si a unor costuri de pubicitate si promovare.


Firma Gerex a fost castigatoarea licitatiei pentru constructia si amenajarea standului, avand o experienta acumulata din organizarea a peste 80 de targuri internationale.

 

Despre ARIES


ARIES Romania este o organizatie economico-profesionala, non-guvernamentala care are in componenta peste 250 de membri la nivel national. Asociatia este organizata in patru filial zonale: Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Craiova.

 

Pe langa promovarea mediului ITC prin sustinerea activitatilor de networking, oferirea de training-uri, consultanta, derularea de proiecte europene, realizare de lobby si advocacy, promovarea companiilor din domeniul IT, electronic si automotive, prin participarea la targurile internationale si facilitarea pe aceasta cale a stabilirii unor noi relatii de afaceri cu potentiali clienti si parteneri reprezinta o preocupare si o activitate constanta a ARIES.

 

Persoana de contact:
Giorgiana Bianca SIRB

Brand Manager
ARIES-TM
Str. Paris, Nr. 2A, Cam. 413
Timisoara, 300003
Romania
Tel.: +40-734006997
E-Mail: giorgiana.sirb@aries-tm.ro
http://www.aries-tm.ro

 


» Attached file: (none)
» Article Publisher: ARIES-TM

 Search / Cautare
Urmariti subiecte actuale!
Puneti intrebari si obtineti opinii!

Intra in forum »
Pentru abonare la newsletterul nostru si administrarea abonamentului, click aici.
© Copyright 2007, ARIES TM. Web Development by SIPS Design.