Acasa   |   Despre Noi   |   Proiecte   |   Evenimente   |   Media   |   Parteneri   |   Contact
   Events   Evenimente
CEX - Proiect in derulare implementat de ARIES-TM pentru Regiunea de Vest
Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Studiu de caz asupra dezvoltarii companiei BKD ELECTRONIC prin alinierea si implementarea directivelor UE

După 1989, economia de piaţă emergentă în Rom (...)

» 20 February 2013
Romania la cea de-a doua prezenta cu stand nationa (...)

» 19 February 2013
Romania isi mentine prezenta la “Embedded World 20 (...)

» 17 October 2012
ARIES-TM gazduieste GO USA! Roadshow 2012! (...)
Firmă de electronică caută un partener EMS din estul Europei.

Firmă de electronică caută un partener (...)

20 February 2013
Romania la cea de-a doua prezenta cu stand national la Mobile World Congress 2013


Timisoara


20 Februarie 2013


Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - Filiala Timisoara cu sprijinul Ministerului Economiei si Centrului Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine organizeaza cea de-a doua participare a Romaniei cu stand national la Mobile World Congress 2013, ce se va desfasura in perioada 25 - 28 Februarie 2013 in Barcelona, Spania.

 

Mobile World Congress 2013

Ecosistemul mobile se dezvolta cu viteza luminii, bazat pe inovare continua si noi aplicatii de tehnologie mobila. De la plati bazate pe identificarea frecventelor radio si realitate augmentata prin senzori generati electronic la tehnologii embedded si orase interconectate - industria mobile transforma peisajul. Impactul mobile asupra lumii este nelimitat.

Mobile World Congress imbina cea mai mare expozitie la nivel mondial pentru industria mobile (peste 1.500 de expozanti) cu conferinte sustinute de directori executivi de renume reprezentand operatori mobile, producatori, furnizori si distribuitori din intreaga lume.

 

Pavilionul national al Romaniei la MWC 2013 - Hala 6, Nr. 6E66

Localizat in Hala 6, Nr. 6E66, standul national al Romaniei din acest an este format din 11 companii active in domeniul dezvoltarii software aplicatii mobile si hardware.

 

Allview este lider local al industriei ICT romanesti, cu peste 10 ani de experienta, specializat in productia si distributia produselor electronice, in principal telefoane mobile Dual SIM si tablete PC.

 

Appscend este prima platforma de aplicatii mobile orientate spre performanta din lume. Mai exact, Appscend reuneste sub o infrastructura bazata pe cloud cea mai rapida tehnologie de dezvoltare cross-platform disponibila in ziua de azi alaturi de un mix de tehnologii back-end.

 

AROBS Transilvania Software se bazeaza pe o echipa de peste 300 de specialisti pentru a furniza servicii de calitate in domeniul dezvoltarii de aplicatii mobile, Web si embedded. Solutiile mobile dezvoltate variaza de la servicii location-based la cele informatice, de la aplicatii medicale la rezervari hoteliere, portaluri de comunitati si jocuri.

 

Husele de telefon DiFine sunt practice, moderne si fabricate intr-unul din multele departamente specializare ale Diversitas Group Romania din Brasov. Materiale si piele de inalta calitate sunt utilizate pentru a produce husele DiFine pentru tablete si telefoane mobile intr-o gama de peste 40 de culori.

 

mTicket dezvoltat de DataTEK Group Inc. este un serviciu mobile de couponing si ticketing bazat pe SMS, 100% compatibil cu toate telefoanele mobile. Tehnologia mTicket permite scanarea, rambursarea si urmarirea cupoanelor si tichetelor digitale unice utilizand in principal, orice telefon mobil disponibil pe piata.

 

evoline incurajeaza cresterea competitivitatii pe piata beneficiind de serviciile de inalta calitate, eficiente din punct de vedere al costurilor si timpului oferite pentru dezvoltarea de software offshore, a aplicatiilor mobile, software la comanda si servicii de suport IT bazate pe un parteneriat flexibil si interactiv.

 

iQuest asigura dezvoltarea end-to-end a solutiilor mobile pentru companii, sporind capacitatile mobile ale companiilor de top la nivel mondial din domeniile banking, telecom, automotive, retail si voiaj, sustinandu-le in valorificarea potentialului imens oferit de mediul mobile actual.

 

IT Six Global Services este companie de outsourcing software la nivel global, dedicata sa ofere inovare prin serviciile de dezvoltare near-shore. Mix-ul de abilitati, preturi competitive si etica profesionala pozitioneaza IT Six in topul provider-ilor de servicii.

 

Qualteh in speta IQteh, prin IQsfa, IQhr si IQcrm determina reconsiderarea ideii despre intregul proces de vanzare. Este bine-cunoscut faptul ca dezvoltarea oricarei afaceri este generata de forta de vanzare, indiferent de modul in care este facuta - vanzare directa a produselor, a serviciilor de consultanta etc. Tocmai din acest motiv, procesul de vanzare IQteh este ideal.

 

SimPlus cel mai mare operator de servicii premium (SMS si voce) de pe piata romaneasca, activ din anul 2002, vine la Barcelona sa demonstreze ca este un agregator de plati mobile de mare incredere in Romania.

 

Transilvania Software este un provider clujean de servicii software de outsourcing si solutii IT, precum sistemul de vanzari force automation bazat pe Android, seviciu de Traffic Message Channel - alerte din trafic in timp real (primul de acest fel in Romania) si sistemul de navigare GPS Smailo.

 

Catalogul oficial al participarii Romaniei la MWC 2013 este disponibil aici.


Parteneriatul ARIES-TM - Ministerul Economiei - CRPCIS

Participarea companiilor romanesti la Mobile World Congress 2013 face parte din programul de promovare a exporturilor dezvoltat de Ministerul Economiei, Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine si este coordonata de ARIES-TM.

In cadrul acestui program, companiile participante beneficiaza de finantare din fonduri publice, aigurandu-se decontarea integrala a cheltuilelilor de constructie si amenajare a standului, cheltuielilor de promovare si decontarea a 50% din costurile de transport si cazare pentru un singur delegat din partea fiecarui participant.

Programul tinde spre incurajarea promovarii exporturilor si patrunderea firmelor pe pietele externe.


Despre ARIES

ARIES Romania este o organizatie economico-profesionala, non-guvernamentala care are in componenta peste 250 de membri la nivel national. Asociatia este organizata in patru filiale zonale: Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov si Craiova.
Pe langa promovarea mediului ITC prin sustinerea activitatilor de networking, oferirea de training-uri, consultanta, derularea de proiecte europene, realizare de lobby si advocacy, promovarea companiilor din domeniul IT, electronica, automotive prin participarea la targurile internationale si facilitarea pe aceasta cale a stabilirii unor noi relatii de afaceri cu potentiali clienti si parteneri reprezinta o preocupare si o activitate constanta a ARIES.

 

Persoana de contact:
Cristiana PETRIA
Director Executiv
ARIES-TM
Str. Paris, Nr. 2A, Cam. 413
Timisoara, 300003
Romania
Tel.: +40-726345875
E-Mail: cristiana.petria@aries-tm.ro
http://www.aries-tm.ro


» Attached file: (none)
» Article Publisher: ARIES-TM

 Search / Cautare
Urmariti subiecte actuale!
Puneti intrebari si obtineti opinii!

Intra in forum »
Pentru abonare la newsletterul nostru si administrarea abonamentului, click aici.
© Copyright 2007, ARIES TM. Web Development by SIPS Design.