Acasa   |   Despre Noi   |   Proiecte   |   Evenimente   |   Media   |   Parteneri   |   Contact
   Events   Evenimente
CEX - Proiect in derulare implementat de ARIES-TM pentru Regiunea de Vest
Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Studiu de caz asupra dezvoltarii companiei BKD ELECTRONIC prin alinierea si implementarea directivelor UE

După 1989, economia de piaţă emergentă în Rom (...)

» 20 February 2013
Romania la cea de-a doua prezenta cu stand nationa (...)

» 19 February 2013
Romania isi mentine prezenta la “Embedded World 20 (...)

» 17 October 2012
ARIES-TM gazduieste GO USA! Roadshow 2012! (...)
Firmă de electronică caută un partener EMS din estul Europei.

Firmă de electronică caută un partener (...)

17 October 2012
ARIES-TM gazduieste GO USA! Roadshow 2012!

GO USA! Roadshow revine! Camera de Comert Romano-Americana (RACC) a anuntat cea de-a doua editie a unuia dintre cele mai importante evenimente adresate antreprenorilor romani interesati sa dezvolte si extinda afaceri pe teritoriul Statelor Unite.

Evenimentul are ca tema "Este America deschisa pentru afaceri? Cum depasim obstacolele antreprenoriatului american" si se va desfasura in 3 orase din Romania: Bucuresti, Cluj si Timisoara, in perioada 5 - 9 Noiembrie 2012.

 

Ivan Gilbert, presedintele Centrului pentru Dezvoltare si Schimb Comercial (BDCE) al Camerei de Comert Romano-Americane declara: "RACC ramane dedicat in a juca un rol esential in crearea si extinderea schimbului bilateral si a investitiilor intre Romania si Statele Unite. Evenimentul este destinat start-up-urilor romanesti, afacerilor si antreprenorilor din sectorul IT, pregatiti sa se extinda pe piata americana si consta in prezentari de jumatate de zi, unde se asteapta o audienta de peste 50 de participanti la fiecare locatie."

GO USA! Roadshow 2012 va discuta detalii cu privire la oportunitatile de a porni o afacere in Statele Unite, dar va oferi participantilor si ocazia de a cunoaste si invata de la alti antreprenori care au trecut deja prin aceste etape.

Evenimentul reuneste un panel de speakeri compus din antreprenori, demnitari guvernamentali, precum si oameni de afaceri romani si americani cu o vasta experienta si cunoastere in domeniile lor. GO USA! Roadshow 2012 se va concentra asupra unor subiecte precum cresterea de capital, optiuni legate de viza si strategii, taxe, formule de business, antreprenoriat IT, proprietatea intelectuala si contracte.

Si mai multe motive pentru a participa:
studiul focusat va ajuta sa salvati timp! Si timpul inseamna bani, asa ca nu il pierdeti repetand greselile altor antreprenori romani. Veniti sa ascultati povestile de succes ale oamenilor de afaceri romani din State;
formatul tip seminar. GO USA! Roadshow va provoaca sa va confruntati cu dilemele inspirate din realitate ale antreprenorilor romani interesati sa se stabileasca in State si aflati rezultatul la care ar conduce deciziile dvs.;
gasiti resursele necesare. Aveti o afacere de ceva timp? Sau sunteti doar la inceput? Nu conteaza in ce stadiu va aflati, strategiile inovative de patrundere pe piata americana sunt intotdeauna de folos. Aflati de la o gama variata de experti cum sa depasiti problemele pe care le infruntati;
nu sunteti siguri de nevoile dvs.? Puneti-va toate intrebarile aici! Vorba aceea: singura intrebare nepotrivita este cea nepusa! Dezvoltati o serie de contacte cu care sa puteti lua legatura saptamana urmatoare, sau chiar anul urmator, cand aveti si mai multe intrebari.

Evenimentul din Timisoara, organizat de RACC in colaborare cu Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - filiala Timisoara (ARIES-TM) va avea loc in data de 8 Noiembrie 2012, la Ristorante Primo Piano, City Business Center, incepand cu ora 18:30.

 

Puteti gasi mai multe detalii in brosura oficiala a evenimentului  si pe pagina de Facebook si Meetup.

Inscrieri aici.

Informatii suplimentare va poate oferi si Cristiana PETRIA, Director Executiv ARIES-TM, E-mail: cristiana.petria@aries-tm.ro.

 


» Attached file: (none)
» Article Publisher: ARIES-TM

 Search / Cautare
Urmariti subiecte actuale!
Puneti intrebari si obtineti opinii!

Intra in forum »
Pentru abonare la newsletterul nostru si administrarea abonamentului, click aici.
© Copyright 2007, ARIES TM. Web Development by SIPS Design.