Acasa   |   Despre Noi   |   Proiecte   |   Evenimente   |   Media   |   Parteneri   |   Contact
   Projects   Proiecte
CEX - Proiect in derulare implementat de ARIES-TM pentru Regiunea de Vest
Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Bune Practici - BKD ELECTRONIC

Studiu de caz asupra dezvoltarii companiei BKD ELECTRONIC prin alinierea si implementarea directivelor UE

După 1989, economia de piaţă emergentă în Rom (...)

» 20 February 2013
Romania la cea de-a doua prezenta cu stand nationa (...)

» 19 February 2013
Romania isi mentine prezenta la “Embedded World 20 (...)

» 17 October 2012
ARIES-TM gazduieste GO USA! Roadshow 2012! (...)
Firmă de electronică caută un partener EMS din estul Europei.

Firmă de electronică caută un partener (...)

10 October 2012
Targ international Embedded World - Nurnberg 2013

In perioada 26-28 februarie 2013, ARIES-TM organizeaza participarea la Embedded World Conference.
Embedded World este cel mai important targ international de profilsi se desfasoara anual, fiind specializat in sisteme si aplicatii embedded (www.embedded-world.de).
Participarea delegatiei romane la editia din 2013 este sprijinita de catre Ministerul Comertului, Economiei si Mediului de Afaceri si coordonata de catre ARIES-TM. Vor fi decontante 50% din costurile de deplasare si cazare, 100% din costurile legate de inchirierea si constructia standului si a unor costuri de pubicitate si promovare a prezentei romanesti la targ. De asemenea aveti asigurat gratuit un stand de 10 m2 in spatiul destinat Romaniei si intalniri private de bussines networking. Un m2 in cadrul unui stand in mod normal are pretul in jur de 750 euro rezultand 7500 euro valoarea totala care ar trebui sa fie achitata in mod normal.

La editia din 2011, Romania a participat pentru prima data la acest targ cu stand national, fiind reprezentata de firmele: AROBS Transilvania Software, Brusch, Enea Services Romania, Gotrack Technology, Pentalog Romania, Samway Electronic, SVT Electronics, Systronics, Transilvania Software. La a doua participare din 2012 Romania a fost reprezentata de firmele: Ambo. ASCENTSOFT, Arobs Transilvania,CS Romania,Brusch,Enea Services Romania,Pentalog, SamWay Electronic, Transilvania Software.
Pentru editia din 2013 au confimat: Arobs Transilvania,Brusch, Pentalog,SamWay Electronic, Transilvania Software.
Pana la data de 8 octombrie 2012 mai erau disponibile 2 locuri.
Pentru mai multe informatii despre conditiile si documentele de inscriere ca expozant, ne puteti contacta la urmatoarele coordonate: Fineta Maria IOSU, tel. +40 727 717654, e-mail:maria.iosu@aries-tm.ro
Embedded World" este un eveniment internaţional de referinţă pentru industria de profil, constituind locul de întâlnire pentru specialiştii în domeniul hardware şi software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicaţii, electronicii cu aplicabilitate în sectorul industrial şi casnic, sistemelor pentru industria de apărare şi aerospaţială etc.
 La aceasta manifestare participă peste 900 expozanti din 37 de ţări, dintre care 4 cu pavilion naţional (Franta, România, Serbia, Statele Unite ale Americii). Se estimează un număr de vizitatori de circa 20.000 persoane şi sunt programate a se desfăşura numeroase seminarii şi conferinţe pe domenii specifice.
Companiile româneşti prezintă soluţii software şi de sistem în domeniul managementului aplicaţiilor auto, monitorizarea prin satelit a mărfurilor şi a livrărilor, gestiunea stocurilor şi optimizarea unităţilor de producţie şi montaj, soluţii în domeniul microelectronicii, aplicaţii software şi servicii de business pentru cele mai diverse domenii de activitate. Totodată, participanţii români îşi propun să identifice noi oportunităţi de afaceri şi colaborare cu parteneri străini în proiecte de avangardă precum scăderea consumului de energie, comunicarea M2M (machine-to-machine) şi comunicarea wireless directă între dispozitive.
ARIES România www.aries.ro este o organizație profesională, non-guvernamentală care are în componență peste 270 de membri la nivel național. Asociația este organizată în  patru filiale zonale: Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și Craiova
Promovarea companiilor IT&C prin participarea la targurile internationale si facilitarea pe aceasta cale a stabilirii unor noi relatii de afaceri cu potentiali clienti si parteneri reprezinta o preocupare si o activitate constanta a ARIES

 


» Attached file: (none)
» Article Publisher: ARIES-TM

 Search / Cautare
Urmariti subiecte actuale!
Puneti intrebari si obtineti opinii!

Intra in forum »
Pentru abonare la newsletterul nostru si administrarea abonamentului, click aici.
© Copyright 2007, ARIES TM. Web Development by SIPS Design.